Regionálne poradenské a informačné centrum Prešov
 
tlačiť

RPIC Prešov je jedným z partnerov projetku: Podnikateľský nápad roka! Začínajúceho podnikateľa podporíme komunikačnou kampaňou v hodnote 100.000 €

Podnikateľský nápad roka 2012 je súťaž, ktorá má oceniť najlepšie podnikateľské nápady a posunúť ich k úspešnej realizácii. Finalisti budú mať možnosť získať spätnú väzbu na svoj nápad, pomoc pri jeho príprave a uvedení na trh. Túto pomoc získajú od expertov na oblasti (napr. financie alebo marketing), ktorým často nerozumejú.

Agentúra Wiktor Leo Burnett spolu s Akzent Mediou, vydavateľstvom Ringier Axel Springier a Fun rádiom ponúkajú víťazovi súťaže návrh a realizáciu reklamnej kampane v hodnote 100 000 € pre jeho podnikateľský nápad. Víťaz, ale i ďalší finalisti získajú tiež poradenstvo pri tvorbe podnikateľského plánu, bizniscoaching, či možnosť rokovať s investormi.

Súťaž je určená všetkým, ktorí majú viac ako 18 a menej ako 35 rokov. Prihlásiť sa možno s akýmkoľvek podnikateľským nápadom, ktorý nebol v navrhovanej podobe doposiaľ uvedený na trh. O úspechu podnikateľských nápadov v súťaži rozhodne originalita, inovatívnosť, reálnosť, či trhový potenciál nápadu. Prihlášku možno nájsť na www.podnikatelskynapadroka.sk.

Termín uzávierky je 31. máj 2012.

O súťaži Podnikateľský nápad roka 2012

Podnikateľský nápad roka 2012 je prvou súťaž svojho druhu na Slovensku. Jej cieľom je motivovať mladých ľudí k rozvoju a realizácii ich podnikateľských nápadov. Finalisti súťaže získajú ceny, ktoré prispejú k premene nápadov na reálne podnikanie. Ide o odborné poradenstvo, bizniscoaching a hlavnou cenou je reklamná kampaň v hodnote 100 000 €.
Generálny partner a spoluorganizátor súťaže je agentúra Wiktor Leo Burnett. Hlavnými partnermi sú Akzent Media, Fun radio, Ringier Axel Springer. Podporovatelia súťaže sú Deloitte a 1st CLASS AGENCY. Spolupracujúce inštitútúcie sú VTP Žilina, RPIC Prešov, JCI Slovensko.

Propagačné video k súťaži:

http://www.youtube.com/watch?v=BsIt-xeLSus

 

http://www.youtube.com/watch?v=I3LGTl1b3sg&feature=youtu.be

 

 

 
obr
 

Prílohy

Autor: sekcia Poradenstva a Vzdelávania

Aktualizované: 15.6.2012

 
 
Kontaktujte nás v prípade otázok alebo
problémov s prehliadaním našich stránok